Bättre sent än aldrig

Ibland känns det som att man verkligen är sist i världen på bollen och att alla andra hunnit hoppa på den senaste trenden och lärt sig allt om den medan man själv fortfarande skvalpar i bakvattnet. Nu har det hänt igen. Jag har hoppat på en trend ett, två, tre år efter alla andra.

Den här gången handlar det om kryptovalutor. Medan alla andra började prata om Bitcoin och vilka investeringar man kan göra och hur det fungerar så zonade jag ut och tänkte att det där bara är en fluga. Så jag slog dövörat till och tänkte inte mer på det. Eller, jag undvek ämnet aktivt om jag ska vara helt ärlig.

Jag var lat och den enda anledningen till att jag inte blev mer insatt var helt enkelt att jag inte orkade anstränga mig. Det var dumt med facit i hand.

Men nu har jag fått upp ögonen för att det är ett fenomen som växer sig större och större och det känns viktigt att hoppa på tåget och hänga med i svängarna. Jag tänker inte bli lämnad kvar ensam på perrongen den här gången.

Det första jag gjorde var att börja leta runt efter olika sidor där man kan lära sig mer om kryptovalutor. Efter att ha surfat runt lite och hamnat på en del som ärligt talat var ganska dåliga hittade jag äntligen rätt till slut.

En kompis tipsade om kryptoportfoljen.se och jag gick genast in där.

Där hittade jag direkt en massa matnyttig information om olika kryptovalutor. Jag lärde mig allt om hur det fungerar och vad jag ska tänka på när jag köper och säljer till exempel Bitcoin eller Ethereum eller någon av alla de andra valutorna som finns på marknaden.

Vill du också lära dig mer om denna spännande värld kan jag varmt rekommendera att du besöker Kryptoportföljen och kollar in läget!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *