Grafford på turné

Ja, ni läste rätt! Nästa år kommer vi att bege oss ut på vägarna och visa upp vår fantastiska kollektion av kläder runt om i Sverige. Det kommer att bli modevisning på ett nytt sätt!

Istället för en tråkig runway och folk som går fram och tillbaka så kommer vi att bjuda på en interaktiv modevisning där alla besökare kommer att kunna vara med i showen! Exakt hur berättar vi mer om när det närmar sig.

För tillfället passar vi på att göra som Dressman – vi säger grattis till alla städer som vi kommer att besöka. Utan inbördes ordning kommer här alla städer som vi gratulerar:

Alingsås, Avesta, Arboga, Bornholm, Borlänge, Bollebygd, Bollnäs, Dingtuna, Eskilstuna, Edsbyn, Evertsberg, Flen, Falun, Falköping, Falkenberg, Göteborg, Gävle, Grums, Gagnef, Grimsås, Gröndal, Grängesberg, Haninge, Halmstad, Härryda, Hjo, Immetorp, Idre, Jönköping, Karlstad, Köping, Kristinehamn, Kristianstad, Laholm, Linköping, Lidköping, Luleå, Laxå, Malmköping, Malung, Malmö, Myresjö, Mariefred, Mariestad, Nyköping, Nynäshamn, Nora, Orsa, Oskarshamn, Partille, Pajala, Piteå, Robertsfors, Söderhamn, Sundsvall, Stockholm, Södertälje, Simrishamn, Sölvesborg, Sigtuna, Torsby, Torshälla, Uttersberg, Uppsala, Värnamo, Vällingby, Visby, Väsby, Ystad, Åmål, Östersund och Örebro.

Det blir som sagt en härlig tripp som går från nordligaste Norrland till Ystad i söder och vi ser väldigt mycket fram emot att träffa folk i hela vårt avlånga land!

Något som är väldigt kul är att kläder som är tillverkade i Sverige börjar bli allt mer på tapeten. Allt fler svenskar köper och vintage och begagnade kläder och att lappa och laga är inte längre sett som tabu, utan snarare som något som man behöver göra med jämna mellanrum.

Vi kommer givetvis att visa upp vår stora kollektion vintage under vår turné och vi kommer även att bjuda på tips och tricks gällande att köpa och laga begagnade kläder.

Vi hoppas att få se er när det är dags för vår turné – någonstans i Sverige! Vi kommer nämligen till en stad nära dig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *