Inhouse Event

Tjena, igår hade vi ett lite inhouse event för medarbetare, familj och vänner och det blev succé. Vi bjöd på mat, dryck och underhållning och det blev en sen kväll. Många höll ut riktigt länge och de sista partyprissarna gick hem strax efter fyra. Idag känns det dock att det var bra fart igår. Man känner sig lite seg och är inte riktigt på topp. Men det var det värt. Alla hade en trevlig kväll och jag tror att all tycker som jag, att det var e riktigt jaekla dunderkväll.

Maten var magisk. Vi hyrde in två superduktiga kockar med specialitet på smashed burgers och det var sinnesjukt goda. Jag åt nog en fyra fem stycken och känner väl idag att det blev både en eller två för många. Magen känns sådär och man har väl suttit nån timma på stolen och ställts sig frågan om varför man var tvungen att äta fem hamburgare.

I alla fall, jag kom precis från lokalen vi hyrde och den var spotless. Den var skinande ren. Allt var städat och det fanns inte ett spår av någon fest. Det var som att allt var raderat. Så ja är nöjd med städningen kan man väl säga. Vi hyrde nämligen in hemstädning Köping och jag sjukt nöjd!

Nu tar det ett år till nästa fest. Vi brukar nämligen köra en fest per år där vi samlar alla medarbetare med familjer och det är uppskattat. Alla brukar tycka att det är superkul, så det är väl bara för oss att köra på i samma spår. Nästa år kan jag dock tänka mig att vi åker iväg och gör någonting som man kanske inte skulle göra annars. Funderar nästan på om vi alla ska åka till Spanien. Eller, det kanske blir krångligt. Så många iväg på resa… Det brukar bli problem. Kanske blir det svår att koppla av själv. Man vill ju liksom inte bara agera reseledare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *