En nervkittlande resa med min man

Välkommen tillbaka till min lilla sida och min lilla blogg. I det här inlägget kommer jag berätta lite om en spännande resa med min man.

Tanken har länge slagit oss att lyxa till vardagen lite och bjuda med en annan man i vår relation. Vi har länge velat och funderat på hur vi skulle lösa det. Både jag och min man har varit nyfikna på att ta in en extra man i sänghalmen, men vi har varit för fega för det.

Vi kom i kontakt med något som heter Manlig Eskort och började genast forska mer i det. Vi tog kontakt med Manlig Eskort och frågade om vi kunde ses för en fika. Väl på plats med Manlig Eskort så fick vi en super proffsig känsla och vi blev väldigt trygga i honom direkt. Vi valde att boka in Manlig Eskort för lite massage redan helgen efter – pirr i magen deluxe!

Väl framme vid helgen så fixade jag och min man i ordning oss hemma sen begav vi oss till ett hotell i närheten där vi mötte upp Manlig Eskort för lite middag och vin. Vi hade en riktigt trevlig kväll med honom och kände oss väldigt trygga i hans sällskap.


När natten började närma sig så smög vi upp på ett hotellrum och började med våra massageritualer. Oj vad jag njöt av att se min man och Manlig Eskort i action. Jag kan lugnt säga att jag kom säkert 3-4 ggr av bara tanken och synen. Detta var det bästa vi kunde göra för vår relation. Tack Manlig Eskort!

Både jag och min man är supernöjda med massagen och kvällen som helhet. Vi kommer definitivt ringa Manlig Eskort igen för mer massage!

Om ni vill veta mer om vår lyxiga kväll så får ni återkomma till min lilla blogg. Jag kommer uppdatera mer i framtiden. Tack för att ni läser min blogg, det betyder mycket för mig. Och tack till Manlig Eskort för den underbara massagen. Ett minne för livet för mig och min man. Vi ses snart igen!

Kärlek,
Hanna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *