Fashion även i bilbranschen

Som de flesta av er läsare vet så fokuserar vi inte bara på mode när det gäller kläder. Vi tittar gärna hur det ser ut på andra håll och kanter och idag har turen kommit till bilar. Att det går mode i bilbranschen är knappast någon nyhet och något som verkligen är på tapeten idag är elbilar. Dessa finns såklart i många olika modeller och även i många olika former. Det finns vissa som är så kallade laddhybrider vilket gör att de tankas med el men också med något annat drivmedel som till exempel bensin eller biogas.

Något som är väldigt viktigt är att bilen ska se snygg ut och detta är något som en del elbilstillverkare verkligen tar fasta på. Exempelvis så är Tesla ofta snyggt designade och detta är helt klart ett av de mest populära märken som finns när det gäller elbilar. Något som det ofta går mode i är klädseln inne i bilen och just nu är svarta skinnsäten väldigt hett.

På dagens bilmarknad har kunden stor makt och man kan skräddarsy utseendet på sin egen bil, särskilt invändigt där möjligheterna till designval är många. Det går också att skräddarsy många av bilens funktioner genom att lägga till extra funktioner själv eller genom att beställa bildelar som ersätter originaldelarna.

Något som är anmärkningsvärd när det gäller modet i bilbranschen är färgvalen som folk gör idag. De senaste åren har en majoritet av bilarna som sålts varit vita, gråa eller svarta. De går helt och hållet enligt den svartvita skalan med andra ord. Innan dess var blåa och röda bilar väldigt populära men vi kan lugnt konstatera att dessa färger inte är på modet längre. Detta är kanske förvånande eftersom röd färg ofta förknippas med häftiga sportbilar och det gör det fortfarande, men det är bara det att fler köper en större SUV eller en elbil som ser ut som en personbil.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *