Höstens hetaste plagg

Det var ett tag sedan vi på Grafford publicerade det som egentligen är vår kärnverksamhet, det vill säga spaningar inom modebranschen. Men idag blir det ändring på det för nu ska vi nämligen prata om skor. Och det är inte vilka skor som helst heller utan vi ska nämligen prata om höstens hetaste skor.

Enligt vårt tycke är hela höstens hetaste plagg en sko och vi kommer till exakt vilken det är. Men först en kort genomgång om hur skobranschen och modet inom den ser ut för tillfället. Det är nämligen så att den hetaste trenden inom skobranschen är så kallade streetskor. Dessa skor ska gärna vara i limited edition och ha så kallad ”swag”, det vill säga att de ska vara synliga och med en design som sticker ut vilket ska signalera självförtroende.

Det finns många trendiga skor inom katergorin street men det finns en som sticker ut som kungen i skohyllan och det är Air Jordan. Denna sko håller stilen och med dess häftiga namn och tydliga profilering så är det inte konstigt att den fortfarande är kungen bland streetskor som håller konkurrenterna i bakvattnet.

Något som är roligt är att skon från första början var tätt förknippad med basket och namnet kommer givetvis från Michael Jordan, som var världens bäste basketspelare på sin tid och kallades för Air Jordan tack vare att han flög fram på planen.

Många Air Jordan-skor är däremot inte alls särskilt lämpliga för att spela basket i eftersom de i första hand ska se häftiga och moderiktiga ut idag.

Dessa skor passar bäst under den tidiga delen av hösten eftersom att när det blir mörkt och kallt är det förmodligen en bättre idé att ha varmare skor som är mer tåliga mot vädret på fötterna. Där har ni höstens trendigaste plagg enligt oss på Grafford. Håller du med eller har du något annat förslag? Lämna gärna en kommentar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *