Läge att lyxa till det

Vår, sommar, höst eller vinter. Det spelar egentligen ingen roll vilken årstid det är när det kommer till spabad. Oavsett väder utomhus kan man alltid lyxa till det i sitt spabad.

Vem vill inte sjunka ner i badet en kall vinterkväll när frosten biter? Eller en skön afton när vårbrisen viner förbi? Eller en stjärnklar höstkväll när mörkret sänker sig? Eller en sådan där sommarkväll som aldrig vill ta slut? När upp är ner, ner är upp, natt är dag och det bara är ljust, ljust, ljust ute.

Ja, som ni märker älskar vi på Grafford att bada spabad. Och vad passar då bättre än att ha ett alldeles eget spabad hemma.

Vi hittade nämligen ett riktigt bra sådant till ett kanonpris och bestämde oss för att slå til. Det började med att vi kollade runt på nätet och på vinst och förlust sökte efter Spabad Örebro. Vi hamnade på en fantastisk sida som heter Trygghandel.se – vilket klassnamn för övrigt!

Där botaniserade vi bland massor av olika spabad innan vi hittade ett som kändes perfekt för oss. Vi hade inte tittat på prislappen och förväntade oss att det skulle kosta skjortan, men gissa om vi blev chockade! Och på ett positivt sett dessutom!

Spabadet var som sagt till ett kanonpris så vi slog till på en gång. Som tur var fanns just det badet vi ville ha kvar i lager, och tack vare en snabb leverans kunde snart njuta av det ljuva, bubblande vattnet i vårt eget hem.

Något vi varmt kan rekommendera är att ha med en portabel högtalare ut till badet. Gärna en med Bluetooth. Att sitta i spabadet och lyssna på en skön spellista och bara njuta av livet – det är lyx i vardagen det!

Nu har vi inte tid att skriva mer här på hemsidan, för nu börjar vattnet bli varmt igen och badkläderna åker snart på…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *