Nytt på marknaden

Då var det dags att skriva om något som jag faktiskt brinner för och har gjort under en längre tid. Det är lite kontroversiellt men är en fantastisk produkt som är på framfart. Produkten jag tänkte skriva lite mer om heter CBD olja och är en flytande vätska som kommer från cannabisplantan. Jag blev intresserad av produkten efter att en vän visade den och gav mig en flaska för att prova. Jag hade på den tiden gymat en hel del och hade börjat få lite ont i armar och leder, detta skulle göra susen sa han.

Jag provade oljan och redan efter några dagar så hade verken i leder gått bort och jag kände mig extremt mycket piggare än vad jag gjort på väldigt väldigt länge vilket var extremt fantastiskt. Jag började läsa på lite om oljan och såg att den var extremt bra mot personer som led av ångest, stress och leder och värk i kroppen.

En produkt som gick rakt in i hjärtat på mig. Men den är fortfarande lite kontroversiell då produkten kommer från cannabisplantan vilket gör att många drar öronen åt sig. Men den är fullt laglig att använda då den svenska oljan inte får innehålla någon THC, THC är det man kan bli hög på om man röker cannabis.

Oavsett så är det för låg dos av THC för att man ska kunna bli påverkad av oljan. CBD olja börjar nu släppas upp i flertalet länder i Europa och det blev för något år sedan godkänt i Europadomstolen vilket gör att man nu kan beställa egentligen från vilket land i EU man vill. Är du intresserad av att ta del av en CBD olja så skulle jag varmt rekomendera företaget Modernatur.se som funnits på den svenska marknaden i snart 10 år.

Innan du säger något om oljan så har den hjälp mig och mitt liv och jag tipsar den så ofta jag kan till personer som har olika problem där oljan eventuellt kan påverka och hjälpa. Vore det inte helt fantastiskt om ett kosttillskott skulle kunna hjälpa dig att få bort smärtor i kroppen utan att ta en massa tunga läkemedel som kroppen måste bryta ner?

Våga prova om du står i en situation där du tror att CBD oljan kan hjälpa dig att må bra igen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *